VERBATORIA TESTIRANJE - Verbatoria BiH

KAKO IZGLEDA VERBATORIA TESTIRANJE?

Korak 1

Mjerenje

Snimanje moždanih valova vrši se uz pomoć ultralakog sigurnog senzora NeuroSky (SAD) prilikom rješavanja jednostavnih zadataka iz različitih područja.

Korak 2

Analiza

Snimljeni talasi se šalju na cloud-server i automatski se analiziraju jedinstvenim patentiranim algoritmom bez ljudskog učešća, podudarajući se sa jednom od 67 miliona varijanti profila.

Korak 3

tQ Report

TQ report koeficijenta talenata jasno i detaljno opisuje dugoročni plan ličnog razvoja zasnovan na vašim talentima.

RAZUMIJEVANJE VERBATORIE

Na temelju rezultata istraživanja provedenog metodom Verbatoria Neurometria, moguće je tačno odrediti područja dječijeg učenja koja će za njega biti najučinkovitija i koja će mu u potpunosti pomoći da ostvari sve svoje talente.

Ovo će takođe pomoći da se izbjegne gubljenje vremena i novca na nepropisno odabrane, beskorisne kurseve i časove. Ispravan odabir obrazovnog smjera djeteta zasnovan na njegovim prirodnim talentima i sklonostima, učinit će proces obrazovanja učinkovitijim i produktivnijim. Ovo će biti jasno strukturiran proces koji otkriva sve talente djeteta i pomaže mu da ostvari svoj puni potencijal, a ne da mijenja brojne razrede, odjeljenja i kurseve.

Praktikovanje ove metode u predškolskim obrazovnim ustanovama omogućit će komparativnu procjenu čitavih grupa učenika, dinamički proučavati razvojni proces, kao i odabrati najoptimalniji obrazovni pristup na osnovu rezultata. U budućnosti škole i visokoškolske ustanove mogu koristiti ove rezultate kako bi detaljno analizirale historiju razvoja pojedinačnih talenata i sposobnosti kandidata.

Izvještaj o procjeni nije standardno ljekarsko uvjerenje. Ovo je procjena prirodnih talenata djeteta, koju izvodi sedam vektora inteligencije.

Ukratko, princip procjene ove metode je sljedeći:

    • Neurometrija pokazuje efikasnost razvoja talenata u određenim oblastima.
    • Pokazuje hoće li dijete moći postići veliki uspjeh u budućnosti ili je potrebno koncentraciju preusmjeriti na neku drugu oblast.

PRIMJERI IZVJEŠTAJA

Kontaktirajte nas da biste saznali više o dostupnim informacijama o TQ Reportu.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati