Testni Paketi - Verbatoria BiH

NAŠI TESTNI PAKETI

RANI RAZVOJ

(4-7 GODINA)

ODABERITE ŠKOLU

(8-10 GODINA)

MATEMATIČKI ILI JEZIČKI

(11-14 GODINA)

KOJE JE TVOJE ZANIMANJE

(15-17 GODINA)

KO SAM JA ?

(ODRASLI)

RANI RAZVOJ (4-7 GODINA)

Koeficijent talenta

Na osnovu neurometrijske procjene, precizno ćemo odrediti koeficijent talenta vašeg djeteta u matematici, muzici, jezicima, sportu, kreativnosti, samopoštovanju i empatiji. Dobit ćete i ocjenu o načinu razmišljanja djeteta – analitičkom ili vizuelnom da biste najbolje znali pristup učenju.

Koja osnovna škola najbolje odgovara talentima vašeg djeteta?

Usklađivanje koeficijenta talenta (TQ) sa zahtjevima svakog školskog razreda. Vizuelni savjet za roditelje i nastavnike o dječijim zelenim i crvenim zonama.

Treba li vašem djetetu vrtić ili obrazovanje u kući?

Koji tip vrtića najbolje odgovara vašem djetetu? Kako pomoći svom djetetu na početku razvoja vještina socijalizacije? Procjenjujemo potencijal vještina samopoštovanja i empatije. Za vaše dijete možemo preporučiti sport i ugodnu ulogu u timu.

ODABERITE ŠKOLU I RAZRED (8-10 godina)

Koeficijent talenta

Na osnovu neurometrijske procjene, precizno ćemo odrediti koeficijent talenta vašeg djeteta u matematici, muzici, jezicima, sportu, kreativnosti, samosvijesti i empatiji. Dobit ćete i ocjenu o načinu razmišljanja djeteta – analitičkom ili vizuelnom da biste najbolje znali pristup učenja.

Odabir fokusa na školske predmete

Usklađivanje koeficijenta talenta (TQ) sa zahtjevima svakog školskog razreda. Vizuelni savjet za roditelje i nastavnike o dječijim zelenim i crvenim zonama.

Odaberite alat za razvoj talenta vašeg djeteta

Kako prepoznati da li je odbijanje djeteta da vježba ograničenje ili samo prekretnica? Pojedinačno i precizno povezujemo koeficijent talenata (TQ) sa određenom vrstom predavanja, grupa i odjeljenja.

MATEMATIČKI ILI JEZIČKI (11-14 godina)

Koeficijent talenta

Na osnovu neurometrijske procjene precizno ćemo odrediti koeficijent talenta vašeg djeteta u matematici, muzici, jezicima, sportu, kreativnosti, samosvijesti i empatiji. Dobit ćete i ocjenu o načinu razmišljanja djeteta – analitičkom ili vizuelnom da biste najbolje znali pristup učenja.

U čemu sam jak?

Koje snažne talente dijete treba iskoristiti u svom razvoju? Definisat ćemo 11 ključnih meta-vještina: multikulturalizam sistemskog razmišljanja itd.

Organizacijski talenat

Da li je on individualista ili vođa? Izmjerite koeficijent talenta u razumijevanju emocija ljudi, mentorišite ih i motivišite.

KOJE JE TVOJE ZANIMANJE (15-17 godina)

Izaberi srednju školu

Prethodna iskustva roditelja teško će pomoći u navigaciji u okruženju koje se brzo mijenja i budućim poslovima. Pregledajte tradicionalne industrije i industrije nove generacije da biste odabrali najbolje prilagođeno zanimanje.

Vodstvo

Rješenja ovise o emocionalnom koeficijentu (EQ). Procijenite koeficijent talenta u vodstvu i samosvijesti. Savjetujte udobnu vodeću ulogu.

Talent By Edges

Preko 60% osoba sanjaju o drugom poslu. Izmjerite i savjetujte o zanimanju koje će zaista odgovarati vašem potencijalu mozga u 25 različitih industrija.

KO SAM JA ? (Odrasli)

Moja misija

Prestanite živjeti životom koji vam ne donosi ništa osim umora i frustracije. Spoznajte svoje sklonosti i prilagodite se njima. Na osnovu vaše neurometrijske procjene, precizno ćemo utvrditi vaš prirodni talent i pokazati vam aktivnosti u kojima sa zadovoljstvom možete postići uspjeh.

Moje ključne vještine?

Izmjerite 11 ključnih vještina poput kreativnosti, multitaskinga, upravljanja vremenom, otpornosti na stres i sl.

Hobi

Hobi je ono što vam donosi radost jer se temelji na urođenim potencijalima. Prihvati 7 najboljih hobija iz preko 600 vrsta koje možeš podijeliti sa svojim voljenima.

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati