Franšize - Verbatoria BiH

FRANŠIZA KOJA MIJENJA ŽIVOT

icn_partnersCreated with Sketch.

92

PARTNERA

icn_citiesCreated with Sketch.

166

GRADOVA

icn_globeCreated with Sketch.

24

DRŽAVE

ZA PSIHOLOGE

NUDITE JEDINSTVENO TESTIRANJE DJECE I ODRASLIH U VAŠEM GRADU, DRŽAVI

90% roditelja barem jednom u životu zatraži savjet stručnjaka za utvrđivanje snaga i slabosti, odabir hobija ili smjera razvoja, rješavanje poteškoća u međusobnom razumijevanju s djetetom ili supružnikom

Neurometrija je jednostavno  60 minutno testiranje sa bilježenjem aktivnosti moždanih valova pomoću prijenosnog nosivog neuro-senzora. Izvještaj koji dobijemo nakon testiranja prikazuje grafikon snaga i slabosti za 5 urođenih inteligencija: matematika/logika, verbal/jezici, kinestetika/sport, kreativnost/spatial, muzika i 2 emocionalne inteligencije: samosvjesnost/razumijevanje i empatija/razumijevanje.

ZA PODUZETNIKE

iskoristite rastuće tržište edutech-a sa jedinstvenom ponudom usluga u vašem regionu

Tražite li više od samog poslovanja, nešto više iz pametnijeg područja sa dušom i značenjem, sa potencijalom za rast u godinama koje dolaze, uz podršku iskusnih partnera u svijetu i jake master-franšizne kompanije?

Naši korisnici franšize uživaju stabilnu dobit u prosjeku nakon 3 mjeseca. Za pokretanje poslovanja sa neurometrijom nije potreban napor ili bilo kakav rizik. Samo prostor i jedan član osoblja kojeg bismo intenzivno obučavali.

NAŠA LOKACIJA

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati